Kwaliteit

Gebrand op kwaliteit

VAN GROENE BOON TOT GEURIGE KOFFIE
Van oudsher staat ons huismerk koffie “Koffie Holland” bekend om zijn kwaliteit. Het geheim van de kwaliteit van de koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. Wanneer ongebrande (groene) koffie binnenkomt, keuren we de bonen. Daarna wordt deze groene koffie gebrand.

Koffie krijgt haar kleur door verhitting. Onze koffie wordt extra langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé. Op deze manier komt de smaak van de bonen optimaal tot zijn recht.

HET VERPAKKEN VAN DE KOFFIE
Koffiebonen, espresso koffie, snelfiltermaling; wat u ook kiest, steeds smaakt de ambachtelijke koffie van Koffie Holland vers en geeft zij haar heerlijke aroma pas vrij in uw kopje. Ook daar zit een stukje vakmanschap achter. Het geheim van koffie is namelijk even heerlijk als vluchtig. Wanneer koffie in aanraking komt met lucht, zullen smaak en aroma minder worden. Daarom wordt onze koffie zorgvuldig verpakt.

© Copyright - Koffie Holland

Pin It on Pinterest

Share This