Nieuwe Animo OptiBean Touch!

Koffie Holland presenteert de Animo Optibean Touch!

Onderscheidend in design, betrouwbaar in techniek. Het intelligente intuïtieve touch screen biedt vele extra mogelijkheden aan de gebruiker. Voor krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie.

De OptiBean Touch is energiezuinig, is volledig opgebouwd uit duurzame materialen en is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen, vraagt weinig onderhoud en de bediening is eenvoudig. Eén druk op de knop is voldoende om seconden later te genieten van echte espresso, koffie of thee. Hij is geschikt voor verschillende formaten kopjes en vult met hetzelfde gemak thermoskannen.

Het display biedt de mogelijkheid tot 24 vrij programmeerbare heldere iconen. Tussen de verschillende pagina’s met recepten kan gemakkelijk worden ‘geswiped’. Tijdens het koffiezetproces wordt de voortgang duidelijk weergegeven. Persoonlijke voorkeuren, zoals sterkteregeling, melk en suiker, is eenvoudig in te stellen. Het personaliseren van de machine kan ook door middel van bedrijfseigen branding op de glasplaat en/of zijpanelen. Eigen logo of bedrijfsfilm kunnen ook ingesteld worden als screensaver.

De machine is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Interesse in een proefplaatsing, plaats hieronder uw bericht of bel op tel. 088 – 040 3100

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *